PATIENT

Voor Patiënten en VZW's

 

Voor mensen die leven met bepaalde ziektes of aandoeningen zijn patiëntenverenigingen zeer belangrijk. In deze verenigingen vinden patiënten er hun lotgenoten en geven ze elkaar steun door ervaring en informatie uit te wisselen. Het verlenen van informatie is een belangrijk onderdeel van deze organisaties en daarom worden er ook geregeld bijeenkomsten en voorlichtingsmomenten georganiseerd.

 

Cannabis Patient Care draagt kennis en kennisoverdracht hoog in haar vaandel. We worden geregeld uitgenodigd om voor dergelijke organisaties te spreken. Dit is een moment waar we vooral objectieve en praktische informatie verlenen. Er wordt extra tijd besteed aan het beantwoorden van de gestelde vragen alsook worden de collectieve aandachtspunten besproken en onder de loep genomen.

 

 

Patiënten

Wanneer blijkt dat alle behandelingen of medicijnen die vooropgesteld geweest zijn geen uitzicht geven op een goede uitkomst.  Zoals symptoomverlichting en het begunstigen van een aanvaardbare levenskwaliteit, dan is er de mogelijkheid om op voorschrift medicnale cannabis te gebruiken als behandeling.  Deze therapie gebeurt onder toezicht van een arts en onze expertise in de begeleiding en ondersteuning van jouw therapie. 

 

 

Copyright Cannabis Patient Care © All Rights Reserved 2018